Stockholm
27 Sep, Wednesday
14° C
TOP
Image Alt

Evenementen Gennep

15 februari: Concert door Fanfare Bereden Wapens

CONCERT

DATUM: zaterdagmiddag 15 februari om 15:00 uur

ORKEST: FANFARE BEREDEN WAPENS

LOCATIE: PICA MARE, Picardie 34 Gennep

ENTREEPRIJS: €5,-

KAARTEN: Vanaf 20 januari 2020 in Gennep te koop bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Museum Het Petershuis, Primera en de VVV.

Tijdens de concertreeks “Tour of Freedom in Concert” viert de Fanfare Bereden Wapens samen met de zangeressen van “Les Chouettes” de vrijheid! In een programma met muziek van 1945 tot nu neemt het orkest u mee van D-Day tot nu, 75 jaar later. Hoe kwam de vrijheid tot stand, wat hebben veteranen betekend om deze vrijheid te verkrijgen? Hoe bewaken we deze vrijheid en welke rol spelen jonge veteranen daarbij?

Geboden wordt een totaalprogramma  met teksten, beelden, muziek en zang; een concert dat u niet mag missen! De bezoekers van dit concert zullen genieten van feestelijke muziek in het kader van 75 jaar bevrijding met nummers die niet alleen verwijzen naar de meidagen van 1945, maar die tevens de veelzijdigheid van de fanfare Bereden Wapens uit Vught illustreert. Het programma varieert van mars- tot popmuziek en alle genres daartussen.

Met solistische medewerking van de drie zangeressen van Les Chouettes. Muzikale leiding: ritmeester dirigent Harold Lenssen.