TOP
Image Alt

Evenementen Gennep

28 april – OP STAP & TRAP

FOTOIMPRESSIE VAN EEN SUPER GESLAAGDE SPORTIEVE ACTIVITEIT

Op zondag 28 april vindt de allereerste ‘Op Stap & Trap’ plaats. Een fietstocht vol toffe activiteiten voor kinderen tot 13 jaar en hun ouders. Samen brengen we alle culturen uit Gennep in beweging. Kom om 11.00 uur naar ‘t Hökske in Gennep en fiets met ons mee.

Wist je dat er in Gennep meer dan 40 verschillende culturen wonen? Alle reden om daar eens bij stil te staan. Of nog beter, om samen in beweging te komen. Daarvoor wordt Op Stap & Trap georganiseerd. Een fietstocht voor alle kinderen tot 13 jaar en hun ouders. Lekker fietsen langs zeven plekken rondom Gennep, Milsbeek en Ottersum. Tussendoor kom je verschillende activiteiten tegen, zoals bij de sport- en speelplaats in Ottersum of de kinderboerderij bij het Hezeland in Gennep. Het draait allemaal om lekker in beweging komen en om samenwerken.

Fiets je stempelkaart vol

Bij de start van de fietstocht krijgt iedereen een stempelkaart. Bij elke activiteit krijg je een stempel. De fietstocht vindt plaats op zondag 28 april vanaf 11.00 uur. De start van de tocht is bij ‘t Hökske aan de Prinses Margrietstraat 22 in Gennep. De tocht heeft een afstand van 15 kilometer en wordt afgesloten met een hapje en een drankje bij ‘t Hökske.

Trap mee!

Wil je meedoen? Meld je aan via opstapentrap@hotmail.com. Elke deelnemer neemt zijn eigen fiets mee.

Ga voor meer informatie naar www.gennepdoetmee.nl.