Stockholm
27 Sep, Wednesday
14° C
TOP
Image Alt

Evenementen Gennep

Programmafolders Jaar van de Ontmoeting | OMO-krant

GENNEP, 21 augustus 2019 – De Stichting Evenementen Gennep heeft weer een tweetalige folder uitgebracht (Nederlands en Engels)  waarin de activiteiten zijn vermeld die worden uitgevoerd in de periode van september t/m december 2019.. Bijzondere aandacht wordt geschonken aan een concert dat op 27 oktober wordt gegeven door het Projectkoor Gelderland. De folder verschijnt in druk en wordt (op beperkte schaal) verspreid, maar kan  vanaf HIER ook worden gedownload.

 

 

GENNEP, 26 mei 2019 – Op 16 juni 2019 vindt in de Groene Gracht van Gennep, nabij het Jan Lindersplein, een unieke religieuze bijeenkomst plaats waaraan wordt meegewerkt door de Rooms Katholieke en Protestantse kerken en de Moskee van Gennep. Gennep wil een tolerante en prettige samenleving zijn voor al zijn burgers. Waarin we elkaar respecteren en culturele en religieuze verschillen kunnen overbruggen. De religieuze leiders van de Christelijke kerken en de Islamitische moskee zullen korte inleidingen geven over het naast elkaar – en met elkaar – leven in één gemeente. Met als motto: ‘elkaar ontmoeten, inspireren en bemoedigen’. In de folder over deze spirituele ontmoeting leest u er meer over. Download de folder HIER

 

GENNEP, 8 mei 2019 – De Stichting Evenementen Gennep heeft een tweetalige folder
(Nederlands en Engels) uitgegeven waarin de activiteiten zijn vermeld die worden uitgevoerd in de periode van mei t/m augustus. Tevens bevat de folder een oproep voor deelname aan de Broodbakclub, ook een initiatief om inwoners met een verschillende culturele achtergrond elkaar te laten ontmoeten. De folder verschijnt in druk en wordt (op beperkte schaal) verspreid, maar kan  vanaf HIER ook worden gedownload.  Eind augustus zal er opnieuw een folder worden uitgegeven voor de programmering van september t/m december 2019.

 

 

GENNEP, 1 mei 2019 – Er is een nieuwe editie verschenen van de OMO-krant, een publicatie van de gemeente Gennep over het beleid op het brede gebied van zorg, werk en welzijn. De krant verschijnt enkele keren per jaar.

De gemeentelijke projecten op dit terrein worden uitgevoerd onder het motto ‘Ontmoeten; Meedoen; Ondersteunen’. De opvang en integratie van zogenoemde nieuwkomers maakt deel uit van dit beleid. In de OMO-krant van mei wordt daarom o.m. aandacht geschonken aan activiteiten die zijn uitgevoerd in het kader van het Jaar van de Ontmoeting. De krant is huis-aan-huis bezorgd. Maar mocht u over een digitale versie willen beschikken, dan kunt u hem HIER downloaden.