TOP
Image Alt

REGIONALE PROJECTORGANISATIE

GEWOON GOED SAMENLEVEN

Regio gemeenten in Noord-Limburg slaan handen ineen

Noord-Limburg gelooft  in een energieke, gezonde gemeenschap, waar iedereen een plek heeft en zich zo fijn mogelijk voelt. Samen bouw je aan een goede samenleving. Daarom hebben de zeven Noord-Limburgse gemeenten en de provincie Limburg de handen ineengeslagen om samen met inwoners, migranten, maatschappelijke partners, bedrijven en anderen te werken aan een zo goed mogelijke sociale integratie van al onze inwoners. De gemeenten geloven dat als iedereen een beetje moeite doet voor een fijne samenleving in de buurt, we er dan allemaal veel plezier uit kunnen halen.

De regiogemeenten ondersteunen samen en afzonderlijk inwonersinitiatieven. Zij delen ervaringen en werken samen waar dat meerwaarde oplevert. Zij geloven erin dat iedereen een bijdrage wil leveren aan Goed Samenleven. Het Jaar van de Ontmoeting is hiervan onderdeel.

De provincie Limburg zorgt voor financiële ondersteuning van deze en andere initiatieven. Heeft u belangstelling voor de andere voorbeelden?  Heeft u zelf een initiatief en wilt u dit delen?  Of heeft u een initiatief waarvoor u ondersteuning zoekt? Surf eens naar de regionale website www.gewoongoedsamenleven.nl.  Er is misschien meer mogelijk dan u denkt!